O nama

 

Dragi čitatelji novo otvorenog portala, točnije bloga o automobilima, automobilskoj industriji i kulturi vožnje. Radost mi je “ugostiti” Vas na web stranici bloga Automobilske priče, čiji naziv sugerira kakav sadržaj možete na istome očekivati.

Moje ime je Tin Beraković. Rođen sam 1996. godine u obitelji oca trkaća, te sam od tada okružen automobilima. Krajem osnovne i početkom srednje škole, iskristaliziralo se da će i moj put biti na četiri kotača. Ubrzo je školska torba bila punija automobilskim časopisima nego knjigama, a zadaćnice je zamijenilo piskaranje i kasnije pisanje članaka na temu automobilizma. Želja mi je bila voziti utrke, što se i ispunilo, a trenutno slažem trkaći auto za povratak na staze. U međuvremenu, prošao sam brojne poslove u automobilskoj branši, od autotapetarije i mehanike, do rada u autosalonu i marketingu, uz različita školovanja i edukacije. No, da ne duljimo s upoznavanjem – čitamo se više na blogu AutomobilskePrice.com.

Suradnici

 

Alex Blažina

 

Alex Blažina rođen je u Zagrebu, 1997. godine. 2016. seli u Englesku gdje je upisao studij filmske produkcije, a 2018. odlazi u Los Angeles. Uz studij, radio je na filmskim setovima i učio filmsko snimanje i produkciju od holivudskih producenata i filmaša. Godine 2020. seli u London gdje upisuje studij Oglašavanja, brendiranja i komunikacije. Danas se bavi fotografijom, videoprodukcijom i marketingom. Kad nije iza objektiva, možete ga pronaći u lokalnom kafiću kako pije dupli espresso i priča o Leica kamerama, Porscheu 911 i B&W fotografiji. Veliki je ljubitelj Formule 1, u kojoj ne propušta niti jedan trening, kvalifikacije niti utrku. Najdraže staze su mu Monaco i Monza, a tim Scuderia Ferrari. 

www.alexblazina.com